Dine gamle briller kan endre liv

PMP Eyecare har inngått samarbeid med Zuri Resort, og reiser til Zanzibar i slutten av desember for å utføre gratis helse- og synssjekk til lokalbefolkningen.

I den anledning tar vi med brukte briller og solbriller i bagasjen. Dine gamle briller kan gi nytt liv til noen som trenger dem.

Send mail til rachel@pmp-eyecare.com eller synnove@pmp-eyecare.com hvis du ønsker å donere briller.

Gir tilbake til lokalsamfunnet

Zuri Resort er en privat helseresort som hele tiden gir tilbake til lokalsamfunnet. De fikk nylig en anerkjennelse som det mest bærekraftige helsesenteret i verden.

Å gi tilbake til lokalsamfunnet, som de gjør, er i tråd med våre verdier og noe vi har tenkt på lenge. Istedenfor å gi penger som vi ikke vet hvor ender opp, ønsker vi å gi av vår tid og kompetanse samtidig som vi bygger relasjoner.

En annerledes jul

I år blir det en annerledes jul for oss, da vi kommer til å tilbringe hele juleferien i Zanzibar. I tillegg til å gi helse- og synssjekk til lokalbefolkningen, har vi også avtalt ryddeaksjon sammen med den lokale skolen og yogaundervisning for barna.

Vi gleder oss til vår første veldedighetstur, og har planer om at dette skal bli en fast tradisjon annethvert år. Etter hvert ønsker vi å få med oss flere samarbeidspartnere og utvide veldedighetsprosjektet.

Donere briller?

Send mail til rachel@pmp-eyecare.com eller synnove@pmp-eyecare.com

Rachel Montagu-Pettersen

CSR Leder og Finans leder

E-post: rachel@pmp-eyecare.com

Telefon: +47 930 45 312

Bilde av Synnøve Sjøberg som jobber i PMP Eyecare som operasjonsleder.

Synnøve Sjøberg

Operasjonsleder

E-post: synnove@pmp-eyecare.com

Telefon: 976 58 664

Pin It on Pinterest

Call Now Button