Behandlinger

I Norge er en vanlig form for korrigering av alderssyn linsebytteoperasjon. Det er i utgangspunktet en operasjon for behandling av grå stær. I mange andre land er det derimot laseroperasjon som er standard, også for alderssyn (presbyopi). PMP Eyecare jobber kun med laser når de korrigerer syn – også alderssyn som krever spesielt laserutstyr. Det er en skånsom og nærmest risikofri behandling med svært høy presisjon. Metoden gir varige og meget gode resultat, er reversibel og vil ikke være til hinder om man senere i livet skulle få grå stær. Istedenfor å bytte ut en del av ditt naturlige øye med et implantat av plast, optimaliseres optikken i hornhinnen din med laser. Metoden vår er solid vitenskapelig dokumentert og kalles Presbyond Laser Blended Vision. For behandling av alminnelige nærsynthet, hornhinneskjevhet og langsynthet benytter vi oss av siste generasjons variant av FS LASIK og SMILE.

For deg mellom 18 og 45 år

Femto Second LASIK/ReLex-SMILE

For deg over 45 år

Presbyond LASIK

Konsultasjon

Bestill en time hos oss

Praktisk info: Slik foregår behandlingen

Før operasjonen

Forundersøkelse/konsultasjon tar i underkant av 1 time, og består av en rekke utmålinger av øynene dine samt en samtale om forventet resultat og mulig risiko sett i sammenheng med dine øyne. Dersom øyesykdom skulle avdekkes, vil dette tas tak i, og nødvendige tiltak iverksettes.

Etter forundersøkelsen går vi grundig igjennom prosedyren for behandling, hvordan du forholder deg i etterkant, og hvordan du skal bruke øyedråpene du får med deg etter behandlingen. Denne informasjonen får du også skriftlig og nok en gang gjennomgått på operasjonsdagen.

Du bør ta ut kontaktlinser kvelden før forundersøkelsen og kvelden før operasjonen. Kontaktlinsebruk i løpet av natten og i timene før forundersøkelsen kan påvirke måleresultatene som brukes til å programmere laseren, og kan gi opphav til unødvendige unøyaktighet i laserbehandlingen.

Petter Montagu-Pettersen, doing a laser surgery. Eye surgeon at PMP Eyecare

Operasjonsdagen

Når du ankommer klinikken, vil du få gjentatt informasjon om operasjonen samt en kontrollundersøkelse av øynene dine og anledning til å stille legen eventuelle spørsmål. Du vil få tilbud om en beroligende tablett, og hvile litt og ta en kopp kaffe.

Du vil bli godt bedøvet med øyedråper når du kommer inn i operasjonsstuen. Etter bedøvelsen setter legen på en øyelokkholder som holder øyelokkene åpne under laserbehandlingen.

Selve operasjonen tar omtrent 1 minutt pr. øye.

Etter operasjonen får du også en smertestillende tablett, og skal hvile i en liggestol på vårt hvilerom i 3 timer. Dette er for at øynene skal få mest mulig ro og at tilhelingsprosessen skal få kommet i gang hurtigst mulig. Etter 3 timer avtar også ubehadet betydelig, og de fleste opplever allerede da klart og godt syn. Deretter blir du undersøkt av øyelegen og får pådryppet øyedråper, før du kan dra hjem.

Du kan ikke kjøre hjem selv grunnet medisinene du har fått og at du er noe lysømfintlig i ytterligere noen timer etter operasjonen.

Øynene er ofte litt røde og irriterte neste morgen, men du skal kunne kjøre bil og fungere helt som normalt dagen etter operasjonen.

Ukene etter operasjonen

De første ukene etter operasjonen bør du unngå å gni deg hardt i øynene. Vær også forsiktig med svømming og idrett hvor du risikerer å få slag eller ball i øyet.

Vær nøye med å bruke øyedråpene du har fått hos PMP Eyecare. De skal dryppes fire ganger daglig i begge øynene i en uke for å forhindre infeksjon.

Kontroller etter operasjonen er inkludert i operasjonshonoraret, og øyelegen er tilgjengelig for å svare på alle spørsmål som pasientene måtte ha både før og etter operasjonen.

Bestill en konsultasjon

Dr. Petter Montagu-Pettersen driver også alminnelig privat øyelegepraksis uten refusjon. Du kan bestille time for utredning og kontroll av øvrige øyelidelser.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt. Ring oss på tlf. 976 58 664 eller send en epost til post@pmp-eyecare.com.

Alminnelig øyelegekonsultasjon: 1000,-
Korte kontroller: 750,-

Forundersøkelsen til kr. 1000,- er inkludert i operasjonshonoraret, samt etterkontroller og øyedråper.

Jeg er så takknemlig for den hjelpen jeg fikk. Godt ivaretatt og meget hyggelig personell. Jeg har slitt med synet mitt i alle år og nå kan jeg leve uten briller. Takk til PMP Eyecare. Anbefales helt klart!

Espen Nordli Eriksen

Behandling i særklasse. Trygt, informativt, behagelig og god atmosfære. Jeg følte meg velkommen og ivaretatt fra første sekund. Anbefales på det varmeste. Tusen takk for et nytt syn på verden.

Arild D. Andersen

Pin It on Pinterest

Call Now Button