Om oss

PMP Eyecare utfører trygge synskorrigerende laseroperasjoner også av store synsfeil ved sine to klinikker i Oslo og Stavanger. Vi har fokus på å gi hver enkelt pasient en god og trygg opplevelse med det beste som teknologi og lang erfaring kan gi. Vi opererer store nærsyntheter, langsyntheter, store hornhinneskjevheter og alderssyn med laser, uten implantater. Lav terskel, trygt, presist og smertefritt. Vi har et tilbud for de aller fleste fra 18 til 80 år.

 

Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Fra 2000-2007 jobbet han som lege ved øyeavdelingen på Stavanger Universitetssykehus. Siden 2007 har han primært jobbet med synskorrigering med laser, og han er den eneste i Norge som jobber eksklusivt med laser for å korrigere alderssyn.

I 2014 åpnet Petter sin egen klinikk, PMP Eyecare, i Stavanger. Han har behandlet flere tusen pasienter. Med teknologien som brukes på klinikken, kan man korrigere store synsfeil med høy presisjon på en trygg og god måte uten bruk av implantater.

For å kunne tilby den unike laserteknologien til flere, åpnet PMP Eyecare i 2022 enda en klinikk, denne gangen i Oslo. PMP Eyecare behandler i dag alderssyn, store hornhinneskjevheter, overlangsynthet, nærsynthet og tørre øyne.

Det er Petter som utfører alle operasjonene, både i Oslo og Stavanger. Selve laseroperasjonen tar under 1 minutt pr. øye, men det skal gjøres undersøkelser, målinger og kontroller i for- og etterkant. PMP Eyecare består av et solid team med fagfolk: Legespesialist i øyesykdommer, klinisk optikerspesialist og flere dyktige ansatte som tar deg trygt gjennom hele prosessen.

PMP Eyecare er et privat og selvstendig drevet selskap. Selskapet eies av Dr. Petter Montagu-Pettersen og hans ektefelle Rachel Montagu-Pettersen.

Vår visjon

Vi i PMP Eyecare vil at alle skal kunne oppleve frihetsfølelsen av å se godt uten briller eller kontaktlinser. Vårt mål er å gjøre synet ditt så optimalt som medisinskteknisk mulig med den tryggeste behandlingsmetoden som er tilgjengelig – nøyaktig og tilpasset dine øyne.

Din trygghet og lett tilgang til fagpersonell er svært viktig for oss. Vi forholder oss alltid til nasjonale og internasjonale konvensjoner, såkalt “best practice”. Vi er medlemmer av Den Norske Legeforening og Norsk pasientskadeerstatning. 

PMP Eyecare benytter seg kun av teknologi som er sertifisert, vel gjennomprøvd og med dokumentert beste synsmessige resultat, med lavest mulig risikoprofil. Vi samarbeider tett med våre leverandører av medisinskteknisk utstyr, især Carl Zeiss Meditec som vi også har et betydelig forskningssamarbeid med.

Vi har et maksantall pasienter pr. dag. Det er fordi vi ønsker at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt når du kommer til oss og slippe unødig venting.

Dette er den aller beste investering jeg noen gang har gjort. Endelig brille- og duggfritt liv. Og det aller beste er det hyggelige personalet. Det er helt smertefritt og raskt utført. Angrer ikke en dag.

Anne K. Egeland

Har hatt briller, linser og lesebriller i 51 år. Det er helt utrolig at jeg som hadde minus 9,5 nå kan se på alle avstander. Tusen takk, PMP – dere har utført en fantastisk god jobb og jeg er evig takknemlig.

Hans Winkels

Våre ansatte

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi tar deg godt imot og sørger for trygg og behagelig behandling.

Telefon: 976 58 664 (mellom kl. 8:30-15:00)
E-postpost@pmp-eyecare.com

Dr. Petter Montagu-Pettersen

Lege, spesialist i øyesykdommer, klinikkansvarlig Oslo

E-post: petter@pmp-eyecare.com

Telefon:  976 58 664

Rachel Montagu-Pettersen

Daglig leder

E-post: rachel@pmp-eyecare.com

Telefon: +47 930 45 312

Øystein Ringheim

Optiker og klinikkansvarlig Stavanger

E-post: oystein@pmp-eyecare.com

Telefon: 976 58 664

Bilde av Synnøve Sjøberg som jobber i PMP Eyecare som operasjonsleder.

Synnøve Sjøberg

Operasjonsleder

E-post: synnove@pmp-eyecare.com

Telefon: 976 58 664

Maskiner og utstyr

PMP Eyecare har fokus på å anskaffe de beste maskinene innenfor synskirurgi. Det betyr at du som kunde hele tiden kan være trygg på at du får den beste behandlingen du kan få.

– Zeiss MEL90 Excimerlaser, Carl Zeiss
– Zeiss VisuMax® FemtoSecond-laser, Carl Zeiss
– Atlas 9000 Corneal Topography System, Carl Zeiss
– Huvitz HRK-8000A Autorefraktor
– Huvitz HDR-7000 Automatforopter
– Huvitz HLM-7000 AutoLensmeter
– Huvitz HS-7000 Spaltelampe/Biomikroskop

Pin It on Pinterest

Call Now Button