Laserbehandling av store synsfeil

Laserbehandling av store synsfeil

Med dagens medisinsktekniske utstyr er det fullt mulig å korrigere store synsfeil såvel som vanlige synsfeil. I mange tilfeller kan en laserbehandling i disse tilfellene gi betydelig bedre synsevne enn man klarer å få til med briller eller kontaktlinser. Vi har behandlet nærsynte øyne helt opp til -18 med flott resultat. Høyere brillestyrke enn dette forekommer meget sjeldent. Videre tilbyr vi også FS LASIK behandling for store langsyntheter opp mot +8 og hornhinneskjevhet opp til -6.

Metoden vi har utviklet for disse spesielle behandlingene ar jeg valgt å kalle fraksjonert laserbehandling. Laserbehandling av store styrker blir langt mer nøyaktig når man deler opp behandlingen i flere behandlingsfraksjoner. Vi kan normalt utføre hele behandlingen på samme dag, men det trengs som regel en liten etterkorreksjon etter 3-6 måneder. På denne måten kan vi behandle en hel del synsfeil som har blitt avist andre sted.

Har du en stor brillestyrke du ønsker å bli kvitt? Har du blitt avvist andre steder? Det er meget mulig det lar seg gjøre selv om du tidligere har blitt fortalt at det ikke lar seg gjøre.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 976 58 664 eller mail post@pmp-eyecare.com eller petter@pmp-eyecare.com for en uforpliktende forundersøkelse.

Prisen for fraksjonert laserbehandling er totalt 45.900,- for begge øyne inklusive forundersøkelse, øyendråper, oppfølgingskontroller og 10 års rebehandlingsgaranti.

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button