Trygg øyeoperasjon for de fleste typer synsfeil

 som Trygg øyeoperasjon for de fleste typer synsfeil Våren og sommeren er i anmarsj og tiden mange opplever trangen til å komme seg ut i naturen, føle seg fri og utfolde seg fysisk. Over halvparten av befolkningen behøver briller eller kontaktlinser eller en synskorrigerende operasjon for å se godt nok. Mange velger en medisinsk synskorreksjon i stedet for briller eller kontaktlinser for å slippe å være avhengig av optikk som skal passes på.

I årene som har gått siden lasermaskiner først ble tatt i bruk for å korrigere moderate nærsyntheter, har teknologien vi omgir oss med hver dag utviklet seg mye. Dette gjelder også medisinsk teknologi. Det er vel verd å merke seg at vi nå kan behandle betydelig større synsfeil enn det de aller fleste øvrige aktører kan, fra -12D til +7D og hornhinneskjevhet helt opp til -6D

I dag kan vi enkelt og trygt korrigere nærsynthet, hornhinneskjevhet, langsynthet og alderssyn med laser. En slik behandling tar i underkant av ett minutt per øye, er uten smerter og du kan kjøre bil og gå på jobb dagen etter behandlingen.

Vi gjør først en grundig utmåling og undersøkelse av øynene dine hos oss. En slik undersøkelse tar ca 1 klokketime. Deretter finner du en tid det passer å ta fri fra jobb i en dag.

På operasjonsdagen blir du godt forberedt både med beroligende medisiner i form av tabletter og bedøvelse i form av øyedråper. Selve behandlingen tar kun i underkant av ett minutt per øye, deretter hviler du i liggestol hos oss i 3 timer. Før du drar hjem blir du undersøkt igjen. Synet er bra allerede etter disse 3 timene, men på grunn av medikamentene du har fått, anbefaler vi å la vær å kjøre bil samme dag.

Hos PMP Eyecare blir du alltid undersøkt, behandlet og fulgt opp på etterkontroller av vårt fagteam som består av Øyelege Dr. Petter Montagu-Pettersen og Optometrist Øystein Ringheim som begge har flere tiår erfaring med synskorrigerende behandlinger og benytter det beste av teknisk utstyr for både målinger og behandlinger. 

Velkommen til en uforpliktende forundersøkelse.

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button