Trygg øyelaserbehandling i Stavanger og Oslo for alle aldersgrupper og de fleste synsfeil

Trygg øyelaserbehandling i Stavanger og Oslo for alle aldersgrupper og de fleste synsfeil

PMP Eyecare med Dr Petter Montagu-Pettersen, spesialist i øyesykdommer har nå drevet øyeklinikk med primærfokus på synskorrigerende operasjoner i tre år. Vi har på denne tiden rukket å operere flere tusen pasienter fra både inn og utland og i alderen fra 18 til 80 år.

For aldersgruppen 18 til 45 år behandles begge øyne til «0» med Femto Second LASIK

For aldersgruppen ca. 50 år og oppover opereres det dominante øyet til null og det andre øyet lager vi lett nærsynt for at du skal slippe å bruke lesebriller. Du får da utmerket syn på alle avstander. Denne metoden kalles Presbyond Laser Blended Vision.

Vi behandler nærsynte opp til -15 D, langsynte opp til +8 D og hornhinneskjevhet opp til -6 D. Forutsatt at vi har en normal tykkelse i hornhinne til å jobbe med. Ved store brillestyrker deler vi behandlingen opp i flere mindre behandlingsfraksjoner på samme operasjonsdag. Dette kalles fraksjonert behandling og gjør det mulig å behandle store hornhinneskjevheter og store langsyntheter på en trygg og nøyaktig måte. Med denne metoden kan vi ofte hjelpe mennesker som har blitt avvist fra andre klinikker.

Selve behandlingen tar i underkant av ett minutt per øye, men du blir værende på klinikken vår i 3 timer for å hvile etter behandlingen. Du kan kjøre bil og gå på jobb dagen etter.

Før behandlingen trenger vi ca. en klokketime for å undersøke og måle øynene dine nøyaktig, samt å planlegge behandlingen i detalj. Dette gjøres sammen med deg og du får selv se hvordan resultatet bli gjennom en simulator.

Behandlingen er smertefri og du kan ikke bli blind. Du får garantert bra syn etter endt behandling.

Etter behandlingsdagen kaller vi deg inn til rutinekontroll etter to uker og etter 3 måneder. Trenger du flere kontroller, så ordner vi det uten at det koster deg ekstra. Om det sulle være nødvendig å etterjustere ett eller begge øyne etter behandlingen, så er også dette inklusive i prisen og vil som vanlig skje etter 6-8 uker etter primærbehandling.

Du har 10 års rebehandlingsgaranti på alle behandlinger hos oss.

Alle forundersøkelser, behandlinger og etterkontroller blir gjennomført av Dr Petter Montagu-Pettersen som er legespesialist i øyesykdommer og øyekirurgi og har lang erfaring med øyelaserbehandling.

Presbyond LBV 55.900,- For begge øyne inklusive alle undersøkelser, øyedråper, forsikring og 10 års rebehandlingsgaranti.
FS LASIK 45.900,- For begge øyne inklusive alle undersøkelser, øyedråper, forsikring og 10 års rebehandlingsgaranti.
Fraksjonert laserbehandling for unormalt store brillestyrker 51.900,- inklusive alle undersøkelser, øyedråper, forsikring og 10 års rebehandlingsgaranti.
Behandlingseffekt varer livet ut.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende forundersøkelse:
post@pmp-eyecare.com
anne@pmp-eyecare.com
petter@pmp-eyecare.com

tel 976 58 664

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button