Øyelaserbehandling også for deg som trenger lesebriller

Øyelaserbehandling også for deg som trenger lesebriller

Mellom 40 og 50 års alder vil man miste evnen til å se godt på nært hold med samme brillestyrke som på avstand. Har man godt syn på avstand, vil man få behov for en lesebrille. Har man en brille for å korrigere synet fra før, vil man få behov for et lesefelt i brillen. Dette skyldes at øyelinsen inne i øyet mister sin fleksibilitet og den resulterende mangelen på nærfokus må kompenseres med dertil egnet optikk.

PMP Eyecare har nå operert over 350 pasienter i Stavanger (pr mai 2015) med ny teknologi fra Carl Zeiss som gir godt syn på både avstand og på nært hold. Statistikken er overbevisende. Samtlige opererte har oppnådd 100% syn på både avstand og på nært hold. Øyelaser operasjoner er ikke lenger bare for unge nærsynte mennesker, men også for deg som er eldre. Vi har brukt denne metoden på mennesker mellom 45 og 80 år med meget gode resultater.

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button