Trygg, nøyaktig og varig korreksjon av dine synsfeil hos PMP Eyecare

 Trygg, nøyaktig og varig korreksjon av dine synsfeil hos PMP Eyecare

Dr Petter Montagu-Pettersen, Legespesialist i øyesykdommer.

Våren er i anmarsj og kanskje du kunne tenke deg et enkelt og sikkert alternativ til brillene eller kontaktlinsene dine for å se godt?

Tilnærmet 30% av befolkningen mellom 20 og 50 år bruker briller eller kontaktlinser for å korrigere nærsynthet, hornhinneskjevhet eller langsynthet. I aldersgruppen 50 år og oppover får nesten 100% behov for minst lesebriller, 60 % ender opp med en progressiv brille.
Vi har i mange år akseptert briller som eneste måte å korrigere synsfeil med. Utover 70 og 80 tallet ble det vanlig med kontaktlinser og utover 1990 tallet kom laserbehandling som et reelt alternativ til briller og kontaktlinser, men det var noe begrenset hvilke synsfeil som kunne behandles. Det er nå 30 år siden LASIK ble allment tilgjengelig og metoden har gjennomgått samme tekniske revolusjon som datamaskiner og mobiltelefoner. Dagens laserbehandlinger er meget nøyaktige, sikre og varige og de aller fleste synsfeil og de aller fleste mennesker kan behandles. De fleste begrensningene denne teknologien hadde i tidligere tiår er ikke lenger relevante og i dag er LASIK metoden et fullgodt alternativ til på korrigere din nærsynthet, langsynthet og hornhinneskjevhet. Også alderssynsendringene som kommer mot slutten av 40 årsalderen og gjør at du trenger lesebriller kan behandles med de nyeste lasermaskinene.

Vi skiller mellom tre behandlinger alt etter alderen din. Du kan senere i livet få oppgradere behandlingen til neste trinn.
1: FS LASIK For aldersgruppen 18-ca 45 hvor vi korrigerer begge øyne til optisk nullpunkt. Øynenes interne linser endrer selv brytningskraft når man skal se på nært hold. 

2: Presbyond LASIK for de som har fått alderssyn. Denne prosessen rammer dessverre alle mennesker i alderen mellom 45 og 50 år og gjær at man behøver sterkere plussbriller på nært hold enn på avstand.

Oppfølging og videre utvikling av synet ditt:
Laserbehandlingen i seg selv slutter aldri å «virke». Den endringen laseren gjør i øyets hornhinne er permanent, men fordi øynenes interne linser mister tøyeligheten sin gradvis gjennom 40 årsalderen og første del av 50 års alderen, endrer brillestyrken seg en del i denne perioden. Disse endringene er forutsigbare og følger et mønster som vi er godt kjent med for de forskjellige synsfeilene. Vi kan derfor behandle de aller fleste synsfeil med god varighet og planlegge oppgradering av behandlingen på en forutsigbar måte og lage en enkel og økonomisk fin pakkeløsning som innebærer å oppgradere behandlingen når det måtte trenges. Vi priser en oppgradering fra FS LASIK til Presbyond alderssynsbehandling til mellom 6.700 og 7.900 kroner alt etter om kun ett, eller begge øyne må endres på. Summen av kostnaden for FS LASIK og oppgradering til en alderssynsbehandling vil uansett være lavere enn behandling med linsebytte, som er et betydelig større og mer kostbart inngrep enn en laserbehandling  i øyets hornhinne.

Laserbehandling av synsfeil er den minst invasive og den tryggeste metoden i dagens marked for å korrigere dine synsfeil. For å kunne tilby alderssynskorreksjon i tillegg til ordinær FS LASIK, samt korreksjon av store synsfeil, trengs spesialutstyr som PMP er alene om i Norden å ha. Våre nye maskiner og spesial programvare gjør det mulig for oss å behandle synfeil helt fra -12D til+7D og hornhinneskjevhet (astigmatisme-cylinder) helt opp til -6D. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende time på post@pmp-eyecare.com eller telefon 976 58 664 Vi hjelper deg trygt og profesjonelt gjennom prosessen.

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button