Trygg og nøyaktig laserkorreksjon av synsfeil

Trygg og nøyaktig laserkorreksjon av synsfeil

Ønsker du en brille eller kontaktlinsefri hverdag? Moderne laserkorreksjon av synsfeil som nærsynthet, hornhinneskjevhet, langsynthet og alderslangsynthet kan nå behandles trygt og effektivt.

Du kan gå på jobb og kjøre bil allerede neste dag. Behandlingen varer kun i få minutt og er smertefri. Du får 10 års garanti.

PMP Synskirurgi med øyelege Dr Petter Montagu-Pettersen og sykepleier Anne Paust-Andersen har nå drevet praksis i Stavanger sentrum, Handelens hus vis a vis Domkirken i over tre år og har allerede behandlet flere tusen pasienter med meget godt resultat. Dr Montagu-Pettersen har arbeidet som øyelege i 17 år hvorav de siste 10 årene drevet først og fremst med laserkorreksjon av synsfeil. De siste tre årene har Dr Montagu-Pettersen utviklet diverse metoder for sikker og nøyaktig behandling av synsfeil man tidligere anså som umulig å behandle med laser og har i så måte bidratt til å flyttet grensene i faget.

Bestill gjerne time for en grundig synssjekk hos oss, så får du selv se hva vi kan gjøre for å bedre synet ditt. Enkelt og greit.

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button