En hverdag uten briller

En hverdag uten briller

Dr Petter Montagu-Pettersen, Legespesialist i øyesykdommer.

De fleste som må bruke briller eller kontaktlinser for å se godt ville nok ønske at de kunne se normalt uten synshjelpemidler. Dette er i dag mulig for de aller fleste. Hvorfor får ikke alle med behov for briller eller kontaktlinser øynene sine ordnet da? Det er flere mulige svar på dette spørsmålet og kanskje en kombinasjon av flere er treffende for de fleste. Sikkerhet, presisjon, varighet og pris er nok vanlige spørsmål mange stiller seg.

Trygg behandling
Moderne laserbehandlinger er meget trygge. Det er ingen reell fare for å bli blind eller å få alvorlige synssvekkende skader i forbindelse med laserbehandlinger i dag. Statistikk viser at forekomsten av alvorlige skader er fraværende selv om det på årsbasis behandles mange tusen mennesker bare her i Norge.

Presis behandling
Normalt sett trenger man kun en behandling for å få et varig godt syn uten briller eller kontaktlinser, men i noen tilfeller hvor brillestyrkene er store, så må man påregne en etterjustering noen måneder etter behandling før man er ferdigbehandlet. Dette er inkludert i operasjonshonoraret. Vi anser ikke jobben som ferdig før synet er optimalt.

Varig behandling
Vi planlegger alle våre behandlinger slik at de gir livslangt godt syn. Vi gir alle pasienter 10 års behandlingsgaranti. Vi ser av 10 års statistikken at færre enn 0,25% av våre behandlede pasienter opplever å trenge ny synskorreksjon.

Prisgunstig behandling 
PMP Eyecare har ingen lavpristilbud eller billigvarianter av behandlinger, men tilbyr gunstig pris på høyeste nivå av både maskinpark, undersøkelse og oppfølging. Alle pasientene blir forundersøkt, operert og kontrollert i etterkant av samme erfarne fagteam øyelege Dr Petter Montagu-Pettersen og optometrist Øystein Ringheim. Alle behandlinger gjennomføres med den nyeste Eximerlaser fra Carl Zeiss Jena: Zess MEL 90 og Femtosecondlaser Carl Zeiss Meditec Visumax.

Vi har også gunstige finansieringsavtale 

FS LASIK: For alle synsfeil fra 18 år til ca 45 år
FS Presbyond LBV for alle synsfeil, men med aldersynskorreksjon som andfe behandler med linsebytte. Dette er mest aktuelt fra aldersgruppen 45 år og oppover. 

Du er hjertelig velkommen til en uforpliktende forundersøkelse hos oss. Ta kontakt på mail: post@pmp-eyecare.com eller telefon 976 58 664

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button