Øystein tok sjansen: Flyttet til ny jobb og samboer

Øystein Ringheim har tatt flyttelasset fra Bergen til Ganddal og startet i ny jobb hos PMP Eyecare i Stavanger.

PMP Eyecare Stavanger har forsterket teamet med optiker Øystein Ringheim på laget.

I juni tok bergenseren med seg flyttelasset og byttet fylke.

Sykler til jobb

På Ganddal ventet ny samboer og i Stavanger ny jobb. Forandringen har bydd på nye utfordringer og mye glede.

– Og mye vind! Jeg kan ikke forstå hvor den vinden kommer fra.

Øystein ler og forteller at han hver morgen sykler fra Ganddal til Stavanger sentrum.

– Men jeg trives godt. Stavanger er en veldig koselig by å jobbe i. Utenom været er det bare positivt, legger han til.

På de få månedene Øystein har bodd i Rogaland har han og samboeren også rukket å kjøpe seg en hytte. Denne morgenen er det få dager til jaktsesongen åpner og Øystein kan knapt vente.

– Jeg gleder meg som en unge. Det er den store hobbyen for både meg og samboeren, forteller han og legger til at helgene fort vil bli tilbrakt på hytta i Gyadalen utover høsten, men i ukene er det jobben som optiker hos PMP Eyecare som vil ha hovedfokus.

TRIVES: – Det har vært en faglig opptur å starte i PMP Eyecare i Stavanger, sier optiker Øystein Ringheim.

– En faglig opptur

Øystein har gener fra Voss, men oppveksten var i Bergen. I 1996 var han ferdig utdannet optiker og har siden 2008 jobbet med øyekirurgi.

– Jeg har tidligere jobbet med Petter som nå driver PMP Eyecare. Nå gleder jeg meg til å jobbe i den verdenen han driver her, sier han.

– Å komme til PMP Eyecare er en faglig opptur. Det denne klinikken tilbyr er en mer personlig behandling, og for meg som optiker en utfordrende og spennende jobb, sier han.

Det er tidlig morgen i Stavanger. Øystein har fått av sykkelklærne og tatt på arbeidstøyet og er straks klar til å ta i mot første pasient for dagen.

– Jeg opplever at her er det rom for å være mer tilstede i pasientmøtene og jeg setter også pris på det faglige miljøet, forteller han.

Stor målgruppe

Også som optiker kan jakterfaringer være nyttig.

– Jeg forstår jo godt utfordringene som kan oppstå med synet når en er på jakt eller andre settinger som krever et godt syn, sier Øystein og trekker fram den stadig voksende kundegruppen til klinikken, nemlig de som sliter med alderssyn.

– Det er absolutt den store målgruppa vår. 60-åringer i dag, er jo som 40-åringer. De er ofte svært aktive og trenger et skarpt syn, sier han.

PMP Eyecare har nylig investert i siste generasjon utstyr for laseroperasjoner, Visumax 500 Zeiss og Mel 90 Zeiss og kan dermed tilby det mest moderne utstyret som i dag finnes for denne type operasjoner. Maskinene er en investering på flere millioner kroner.

SPESIALIST: Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer og gründer av PMP Eyecare i Stavanger.

 

Eneste i Norden

Bak Stavanger-klinikken står ekteparet Petter og Rachel Montagu-Pettersen. Rachel er daglig leder og Petter er lege og spesialist i øyesykdommer og har lang erfaring fra både inn- og utland, med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger.

Han forteller at det nye utstyret klinikken har investert i er den mest avanserte, presise og pasientvennlige øyelaserteknologien fra tyske Carl Zeiss. 

– Dette gjør vi for å kunne tilby pasientene våre den mest presise, komfortable og trygge øyelaserbehandlingen dagens teknologi kan gi. Denne leverandøren er også svært god på teknisk support og service, som igjen gjør at utstyret vårt alltid er i topp stand, forklarer Petter videre.

PMP Eyecare er den eneste klinikken i Norden som har akkurat dette ustyret. 

– Dette fører også til de beste resultatene for våre pasienter og at de får en trygg og positiv opplevelse, legger daglig leder Rachel Montagu-Pettersen til. 

Brillene blir lagt igjen

Klinikken i Stavanger kan blant annet tilby et kirurgisk alternativ til både enstyrkebriller og progressive briller uten å bytte linsene på innsiden av øyet eller legge inn implantater.

– Dette er for å imøtekomme behovene for godt syn på nært hold, så vel som på avstand. Vi bruker kun laser og metoden vi bruker er solid vitenskapelig dokumentert, forsikrer kirurgen. 

At behandlingen funker bra, viser en stor krukke med briller i venterommet til klinikken. Her kan nyopererte pasienter legge igjen briller de ikke lenger har behov for. Brillene blir sendt videre til en hjelpeorganisasjon som sørger for at de får nye liv i Afrika.

DAGLIG LEDER: Rachel Montagu-Pettersen er daglig leder i PMP Eyecare.

Ny klinikk i Oslo

Fram til i år har PMP Eyecare kun hatt klinikk i Stavanger. Nå utvider firmaet med ny klinikk i Oslo, nærmere bestemt i Munchs gate 7.

Klinikken åpner i oktober og har fått optiker Ken Hamilton med seg på laget som klinikkleder. Også klinikken i Oslo er utstyrt med topp moderne utstyr. Også her er Rachel Montagu-Pettersen daglig leder. Det er Dr. Petter Montagu-Pettersen som vil utføre laseroperasjonene, assistert av Hamilton.

Klinikken har åpnet for bestillinger.

PMP Eyecare

Behandlinger

  • FS-LASIK: For alle synsfeil fra 18 til 40 år – fra 44.900 kr
  • FS-Presbyond LBV: For alle synsfeil, men med alderssynskorreksjon fra 50 år og oppover – 53.900 kr
  • FS-Presbylight LBV: En variant av Presbyond LBV for aldersgruppen 40 til 50 år – 48.900 kr

Prisen inkluderer forundersøkelse, behandling av begge øyne, etterkontroller, øyedråper i forbindelse med operasjonen.

Ta kontakt på post@pmp-eyecare.com eller tlf. 976 58 664.

Kongsgata 10 (Handelens Hus), 4005 Stavanger   |   Munchs gate 7, 0165 Oslo

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button