Trygg og nøyaktig laserbehandling istedet for briller eller kontaktlinser

Trygg og nøyaktig laserbehandling istedet for briller eller kontaktlinser

Også aldersynet kan nå behandles med laser. Markedets nyeste llaser, laveste honorar og beste garanti.

De siste 20 årene har laserbehandlinger mot synsfeil blitt mer og mer vanlige som varige alternativ til briller og kontaktlinser. Teknologien i lasermaskinene har i likhet med teknologien for øvrig i IT verden vært gjennom en rivende utvikling.

Laserbehandlinger for synsfeil er med dagens teknologi et reelt alternativ til både enstyrkebriller / kontaktlinser og for de med flerstyrke ( progressive) briller/ kontaktlinser eller sågar kun lesebriller. Hornhinneskjevhet blir også behandlet i samme trygge inngrep.

En moderne Femtosecond LASIK behandling tar ca 1 minutt per øye å gjennomføre. Behandlingen foregår i lokalbedøvelse som gis i form av øyendråper like før behandlingen og du får også litt beroligende medisin. Du blir i forkant av behandlingen blitt grundig undersøkt og fått øynenes optikk nøyaktig målt ut av øyelegen og selv fått sett og vurdert gjennom prøveglass hvordan synet vil bli etter en behandling. Forskjellige aspekter omkring behandlingen blir diskutert og spørsmål besvart, så vel som en grundig øyelegeundersøkelse av øynene generelt gjennomført. Etter den hurtige behandlingssekvensen får du hvile i liggestol på hvilerommet vårt i 3 timer. Da er synet allerede ganske bra. Før du drar hjem, får du på ny en grundig sjekk av øyelegen. Synet vil da allerede være bra.

Du kan gå på jobb og kjøre bil dagen etter behandlingen.

Kontroll etter 2 uker og etter 3 måneder. Dersom det finnes unøyaktigheter på etterkontroll, vil vi tilby å etterjustere dette med en rask ny behandling som ikke koster deg noe ekstra.

Honoraret dekker forundersøkelse, behandling, etterkontroller, øyendråper og eventuell etterjustering. Du garanteres et godt resultat og dersom mot formodning synet skulle endres over de neste årene, så tilbyr vi deg kostnadsfri etterjustering. Vi tilbyr en 10 års garantistruktur med kostnadsfri etterbehandling om endringer skulle oppstå. Dette er nok markedets beste garanti.

Vi opererer med Carl Zeiss sin nyeste lasermaskin MEL 90 og alle forundersøkelser, behandlinger og etterkontroller gjennomføres av undertegnede øyelege.
Honorar: Enstryrkebehandling ( Nærsynthet, langsynthet, hornhinneskjevhetsbehandling for alderen mellom 18-49 år) : 45.900,-
Flerstyrkebehandling- Presbyond Laser Blended Vision ( Aldersyn i tillegg til ovennevnte synsfeil i alderen over 49 år) : 55.900,-
Det forekommer ingen skjulte kostnader. Honoraret er for begge øyne.

Hos oss blir du undersøkt og behandlet kun av legespesialist i øyesykdommer, med markedets nyeste teknologi, laveste honorar og beste garanti.

Du er hjertelig velkommen for en uforpliktende synsundersøkelse.

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button