Trygg og nøyaktig synskirurgi for langsynthet, nærsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn

Trygg og nøyaktig synskirurgi for langsynthet, nærsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn

Mange velger bort briller, progressive briller, lesebriller og kontaktlinser ved å få utført moderne, trygg og nøyaktig laserbehandling av sin synsfeil.

Bestill gjerne time for en grundig forundersøkelse du også. Mest sannsynlig, så kan vi hjelpe deg til å få et langt bedre syn enn du har i dag.

Både forundersøkelse, behandling og etterkontroller utføres av Dr Petter Montagu-Pettersen, lege og spesialist i øyesykdommer og eier av klinikken.

Trygghet
PMP Eyecare åpnet dørene i Stavanger i mars 2014 og har til nå operert over 3000 pasienter. Vi har ikke opplevd skader. Våre pasienter er gjennomgående fornøyd med behandlingen og en stor andel av våre nye pasienter kommer til oss fordi våre pasienter anbefaler oss. Dr Montagu-Pettersen har lang erfaring med synskirurgi.

Nøyaktig
Ingen av våre pasienter anses som ferdigbehandlet før synet er optimalt og minst like bra som synet måles med beste brillekorreksjon. Vi korrigerer nærsynthet opp til -15, langsynthet til +8 og hornhinneskjevhet til -6. Vi korrigerer også alderssyn, Presbyopi, med laser. Dette er vi alene om å tilby i Skandinavia. Våre konkurrenter tilbyr alderssynskorreksjon med linseimplantat, mens vi tilbyr et meget trygt alternativ som er langt mindre invasivt enn linsebytte.

Rettferdig pris
Utstyret vi bruker til synskirurgi er meget kostbart i både innkjøp og drift og krever hyppig service av spesialister fra utstyrsleverandørene våre, men selv om vi har beste og nyeste utstyr på markedet, så har vi meget konkurransedyktige priser. Våre pasienter får ingen overraskende ekstrakostnader om man i etterkant må gjøre justeringer eller flere kontroller da dette er inkludert i operasjonshonoraret.

Kategorier

LANG ERFARING

Dr. Petter Montagu-Pettersen er lege og spesialist i øyesykdommer. Han har lang erfaring med synskirurgi og øyekorreksjon med laserbehandlinger fra både inn- og utland. Med seg har han Anne Paust-Andersen som er offentlig godkjent sykepleier og har assistert øyelege i mange år.

BESTILL TIME

Trykk på knappen for å bestille time.

Har du spørsmål om våre behandlinger, referanser, metoder eller utstyr, ikke nøl med å ta kontakt.

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button